Jäsenyys

Nuorisotutkimusseura ry on vuonna 1988 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää monitieteistä nuorisotutkimusta Suomessa. Nuorisotutkimusseuran jäsenyyttä voi hakea kuka tahansa nuorisotutkimuksesta kiinnostunut henkilö tai yhteisö. Jäsenten tulee hyväksyä yhdistyksen säännöt.

Jäsenedut

Nuorisotutkimusseuran jäsenet saavat 25 % alennusta Nuorisotutkimusseuran julkaisusarjan julkaisuista sekä alennusta seuran järjestämien tilaisuuksien osallistumismaksuista. Lisäksi seura voi myöntää jäsenilleen apurahoja nuorisotutkimusalan seminaareihin osallistumista varten. 

HUOM! Nuorisotutkimus-lehti ei ole seuran jäsenetu. Lehti on tilattava niin haluttaessa erikseen 30 euron vuosikertahintaan. Lisätietoa Nuorisotutkimus-lehdestä.

Jäsenmaksu vuodelle 2020

normaali jäsenmaksu: 30 €/vuosi
opiskelijat: 10 €/vuosi
kannatus- ja yhteisöjäsenet: 120 €/vuosi 

Jäseneksi liittyminen

Kun haluat liittyä Nuorisotutkimusseuran jäseneksi, täytä ensin sähköinen jäsenhakemuslomake. Seuran hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan. Virallinen hyväksyminen voi kestää muutaman kuukauden johtuen hallituksen kokousaikatauluista.

Liittyessäsi jäseneksi tietosi tallennetaan Nuorisotutkimusseuran jäsenrekisteriin. Liittymisen jälkeen sinulle lähetetään tervetulokirje ja lasku jäsenmaksusta. Uudet jäsenet liitetään automaattisesti jäsenistön sähköpostilistalle yhdistyslain ja Nuorisotutkimusseuran sääntöjen mukaisten tiedotusvelvoitteiden (yhdistyksen kokouskutsut) täyttämiseksi.

Yhteystiedot muuttuneet?

Mikäli olet jo Nuorisotutkimusseuran jäsen, voit ilmoittaa muuttuneet tietosi (myös nimen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen) osoitteenmuutoslomakkeella.

Tietosuoja

Nuorisotutkimusseura käsittelee hallinnoimiaan henkilötietoja vastuullisesti ja henkilöiden yksityisyyttä kunnioittaen. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä lakeja, viranomaisten ohjeistuksia sekä hyvää hallintotapaa.

Tarkempaa tietoa Nuorisotutkimusseuran toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme (pdf).